Gânduri și inspirație pentru aceste vremuri

Oare ce a gândit dragul de el, virusul, în acel moment – oh, oamenii, oare cine se cred și oare cum au devenit ei pentru această planetă, mai ales acolo unde apele prin care setea le era satisfăcută le-au amestecat cu deșeuri, păduri care pentru oxigenul pe care îl ofereau, au fost tăiate fără pic de conștiință, aerul, mai ales aerul din orașele mari, pe care l-au dat la schimb cu toxinele și multe altele pentru care, natura însăși a găsit o cale să îi trezească puțin. Și chiar și cu o agendă bine stabilită de cei care au decis că s-au plictisit și doresc să ducă totul la alt nivel, este exact ce am permis împreună să se întâmple, prin ignoranța sfântă că ne va salva cineva de noi înșine. Există multă comoditate și pare absurd că toată lumea este mereu ocupată cu dezvoltarea și iluminarea și totuși, fiecare trăiește în propria umbră, iar alții cu povești de teamă că cine știe ce alt om care pare spiritual și echilibrat este de fapt un parazit la nivel energetic și un dezechilibrat mental . Too much. Comedie și horror în același timp rulate cu drama că suntem la un pas de a face o alegere și așteptăm cumva iubirea de sine să ne salveze de propria noastră minte.

Pentru ce credeai că te-ai pregătit atât, în solitudine, în foame de adevăr, alteori fără să ai ce mânca, să pierzi totul, să înveți să iubești, să ierți, să greșești, să simți miracolul cum prin propria putere mentală și recunoștință ai atras un anume om, eveniment sau experiență, să crezi că le știi pe toate și să descoperi că mai ai multe de învățat, să te arunci în propriile frici și să ieși învingător, să trăiești în sistem și totodată în afara lui, să nu te simți atașat atât de tare de planul material, să ai un scop înalt și să vrei să vezi cât mai mult în afară din frumosul ce-l descoperi înlăuntru. Nu era normal să apară punctul critic în care forțele propriei noastre naturi să ne răspundă? Și a făcut-o cu mult mai multă iubire față de cum am acționat noi până acum față de ea.

Ce e de făcut dacă te apucă panica? Simplu, te liniștești și-ți dai seama că face parte din procesul planetei de trezire și menții vibrația cât mai ridicată. Astfel, chiar dacă egregorul ăsta sub presiune caută supape deschise pentru eliberare, nu te simți atât de afectat(ă).

➡️Fii liniștit(ă) și conservă pe cât de mult poți energia. Meditează, generează, susține și mai mult ideea că oamenii se trezesc și primesc această pace, vindecare și iluminare. Rolul nostru este doar acela de a fi un exemplu bun de urmat pentru ceilalți. Fără stress, keep calm, cu toate că este mai greu uneori pentru empaticul care nu se cunoaște suficient de bine și care crede că ceea ce simte, îi aparține. 😌🤗

Și de ce să nu luăm în calcul că este și o grație divină ca acele suflete care și-au realizat în mare parte misiunea și planul să treacă mai departe. La ce atâta grijă și stres? Keep calm. Ce va fi, ține de noi. Lumina să radieze cât mai tare, să ajungă acolo în sferele înalte și să primim ajutor de îndată.

🙏 Meditează mai des în perioada asta, roagă-te pentru ridicarea nivelului de conștiință al întregii planete, astfel ca cei care se trezesc să aibă și forța de a-i mișca pe ceilalți într-o direcție favorabilă. Da, ai citit bine, ține de noi să rămânem uniți, în gând și pace, să ne imaginăm cum întreaga planeta radiază de lumină și să rugăm ca toate sufletele care vor să primească vindecare, echilibrare și chiar iluminare, realizare de sine, să le primească neîntârziat. Reține că tot ceea ce-i oferi celuilalt, se întoarce la tine, acum fă asta cu întreaga țară, planetă etc.

➡️ Te relaxezi, devii conștient(ă) de strânsa legătură dintre tine și Atoatecreatorul, lăsând energia care curge prin tine să te curețe de orice energie a bolii, orice blocaje, să simți cum lumina curăța fiecare centru energetic, nadi-urile/meridianele și simți cum în același timp întregul tău sistem energetic este vitalizat, prin urmare atât sistemul tău imunitar fizic cât și cel energetic, sunt puternice și țin la distanță orice virus, orice este nebenefic. Îți imaginezi în aceasta curgere cum această lumină care te curăță și protejează, coboară prin tălpi în pământ, totul din Sursă (sau oricum s-ar numi Dumnezeul în care crezi – te conectezi acolo în acel loc unde Lumina nu are limite) .

🆕 Energia/Prana/(lumina), în special violet.

➡️ Inspiri (fie alb strălucitor, fie violet !deschis!) și simți cum această energie pătrunde în plămâni, iar pe expir, ușor, natural, simți cum această energie îți curăța plămânii și odată cu ei și sângele de toxine, energii parazitare, viruși (😎).

Este recomandat la început practicarea a 3-7 cicluri de respirație de 3-5 ori pe zi.

* cu mențiunea că acest ultim exercițiu experiențial este recomandat doar celor care au practicat frecvent meditația și își asumă responsabilitatea.

Cu iubire,
Victor

P. S. Recomandare:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

©
Scroll to Top